Okategoriserade

Tänk vad mycket tid vi spenderar i osköna sängar

Jag läste någonstans att vi spenderar ungefär en tredjedel av våra liv i sängen. Lägg då till alla stunder du ligger och slösurfar (fast borde sova) och sjukdagar när du ligger och glor på netflix precis hela tiden. Då är livet alldeles för kort för att spenderas i en oskön säng.

Här hemma försöker vi få till i alla fall 12 timmars sömn för barnen, jag och Robert siktar på åtta men hamnar väl kanske på sex timmar (som inte är sammanhängande än..). Vi har en stor kontinentalsäng i mitten av vårt stora sovrum, bredvid Roberts sida står Lucas säng och bredvid min sida står Alexanders spjälsäng. Nu ligger Alex lite lägre än vad jag gör eftersom vi har fått flytta ner hans madrass så han inte ska trilla ur, men Lucas säng är lika hög som vår.

Det är nåt visst med sängar, man känner sig lite extra lyxig tycker jag när man får skutta upp (om man är kort som jag) i sin säng och sova på små moln.

Hos Nordiska rum finner du flera olika typer av sängar, jag personligen föredrar kontinentalsängar. Majoriteten av kontinentalsängar jag har tittat på har kostat alldeles för mycket pengar eller inte levererat gällande utseendet. Hos Nordiska rum får du prisvärda sängar med moderna och tidlösa färger och former. Det finns någonting för alla smaker.

 

 

 

 

Om jag skulle köpa en ny säng idag skulle mitt val falla på den här ljusgrå sängen som heter Grand Deluxe. Det hörs ju på namnet att du kommer sova gott i den! Jag är extra förtjust i nackkuddarna som inte bara är dekorativa utan också väldigt bra för de kvällar när en vill sitta upp i sängen och läsa, amma bebis, titta för länge på TikTok eller bara filosofera och komma ner i varv innan en kan somna.

 

 

Här nedanför kan du se några fler utav deras kontinentalsängar, vilken är din favorit? Gå in på deras hemsida och botanisera bland alla de olika kontinentalsängarna!