Okategoriserade

Weekendresa i Sundsvall

Hela familjen drog till Sundsvall i fredags.

Robert hade köpt en takbox och vi packade den och Priusen full och drog iväg. Eller ja, drog och drog, ni som har barn vet precis hur fort man kommer iväg då. Det tar tiiiiid. Mycket längre tid än man tror, och då har vi ändå världens snällaste barn! Lucas satt så fint och donade med saker och Alexander gick runt runt runt runt runt soffan. Typ.

Eftersom Alex inte tycker om att åka bil så gör vi vårt yttersta för att åka när det är sovstund för honom, första stunden var vid 9 och då brukar han sova 45-60 min. Så vi åkte då till Gävle där Roberts föräldrar och syster bor och passade på att leka i en lekpark i Hemlingby. Så viktigt att minnas att barnen behöver få springa en stund och inte bara stanna för att äta och kissa.

Vi åt lunch i parken, jag hade gjort pizzapiroger, köttfärspiroger och till efterrätt hade jag gjort små pajer med jordgubbar och vit choklad i. De blev goda men degiga, sånt som händer.
Och misströsta inte, ingen deg har gjorts i detta hem, allt är köpt på ica. Men fyllningarna och gräddandet har jag gjort, så jag ska inte låtsas som ingenting. Men deg orkar jag ej göra.

Nåväl, efter stoppet i Gävle åkte vi vidare mot Sundsvall, väl framme var det kväll och Lucas var alldeles nipprig. Läggningen tog flera timmar för han var så uppe i varv, och det kan man ju förstå, det var hans första natt på hotell!

 

När han väl somnade så var det inte mycket kväll kvar så även jag och Robert gick och la oss. Vi hyrde ett familjerum med en dubbelsäng (till mig och Alex) och två våningssängar till Robert och Lucas. Vi sköt ihop dubbelsängen med nedre sängen på våningssängen och vips fick vi alla fyra plats. Även om Lucas tyckte att Robert skulle ligga i överslafen pga mysigt.