Okategoriserade

Fredagskänsla!

Äntligen dags för fredag!

Hör du till en av dem som fortfarande har fredagskänsla fast du är tex föräldraledig? Jag är absolut en av dem.

Jag minns att jag hade som ambition typ 2018 att göra nåt speciellt för Lucas varje dag. Typ extra goda (läs söta) flingor på tisdagar, lyxigare mellis på onsdagar osv. Vilken fin tanke ändå. Den har helt fallit i glömska. Ska nog satsa på att få till det nästa år. Det här året är bara överlevnad 😉

Den här veckan har varit en riktigt svettig sådan i familjen Bergstedt.
Lucas blev nämligen sjuk (förkyld) i torsdags kväll och sen har vi andra bara stupat som flugor efter honom. Igår och idag har jag haft hög feber och är helt slut! Idag fick Robert komma hem och vabba för det var omöjligt att ta hand om två sjuka barn och sig själv.

Hur gör ni om den som är föräldraledig också blir sjuk? Vabbar partnern (om du har en) då eller förväntas det att den sjuka ska ta hand om sjuka barn också? Så är det nog här, att jag ska ta hand om barnen. Men det gick inte den här gången. Jag var alldeles för sjuk.

Nu har jag sovit en del (med Alex, mycket gosigt) och duschat och tvättat håret. Så nu är det dags att bli frisk tycker jag.

Imorgon fyller Roberts lillasyster 30 år och vi skulle till Gävle för att fira henne, så himla tråkigt att missa det! Men det finns ingen kraft i oss och rent krasst så är vi nog inte heller så välkomna med våra baciller 😉

Hela den här helgen hade vi planer, på söndag ska jag egentligen på hemlig fest så kan inte skriva om den. Är riktigt jäkla deppig över att jag inte kommer kunna gå!

Här kommer i alla fall en trevlig liten bildkavalkad från innan vi kände oss döende i förkylning.

 

Ha en fin helg!