Okategoriserade

Köp hälsokost på nätet

Sponsrat inlägg i samarbete med Topformula

hälsokost

Om det är något tillfälle som man ska köpa hälsokost online så är det väl ändå nu. Av så många olika anledningar. Bland annat såklart pga covid-19 som jag tror majoriteten har hört talas om vid det här laget, men också för att det är så himla smidigt att få saker direkt i brevlådan istället för att trängas i butiker.

Sen ska vi såklart sponsra våra lokala butiker också, men det kan vi ta en annan gång.

Topformula har just nu en sjuk januarirea på sin hemsida! Allting som finns på sidan är det just nu 20% rabatt på! Alla topformulas egentillverkade produkter är tillverkade här i Sverige, så najs!

När du handlar för mer än 99 kronor så är det gratis frakt. Du kan också välja olika fraktalternativ som passar dig. Du kanske föredrar DHL före postnord, eller vill ha någon mer miljövänlig frakt. Det är helt upp till dig, topformula bidrar med alla olika möjligheter som finns.

Någonting som jag med säkerhet kan säga är att i princip alla människor skulle behöva investera i omega-3 kapslar. Vi är ganska så usla på att se till att vi får i oss tillräckligt med omega-3 tyvärr. Nu kanske jag är helt tokig, du kanske äter lax, fet sill osv flera gånger i veckan. Men jag gör tyvärr inte det. Topformula har just nu 90 kapslar med fiskolja för endast 23,20 kronor! Fatta vilket sjukt värde det är för varje kapsel med det priset. Att köpa hälsokost har aldrig varit billigare liksom.

Här hemma har vi dessutom rätt nyligen fått upp ögonen för det här med kollagen. Är det någonting du har testat?

Topformula har en burk med skin collagen med 60 kapslar för bara 55 kronor! Kollagen är alltså ett ämne i kroppen som vi inte kan producera själva. När vi föds har vi mycket kollagen och sen bara minskar det med åldern. Det är kollagen som bland annat ser till att huden är spänstig och att lederna rör sig mjukt och fint. Någonting som man tyvärr märker av rätt snabbt när man blir “äldre” är ju hur lederna börjar ge upp. Då sitter det fint med lite extra kollagen.

Utöver dessa finns det såklart klassiker som “familjen” som är en bred multivitamin som passar alla i familjen, “multivitamin och mineraler” och den nya spännande “havtorn”. In och kika på hemsidan och klicka hem några fina vitaminer så du klarar dig ända fram till sommaren!