Okategoriserade

Förfix med mäklarcity

Sponsrat inlägg i samarbete med mäklarcity

Går du i försäljningstankar? Eller kanske går du och drömmer om att köpa en ny bostad? Då är Mäklarcitys tjänst förfixa optimal för dig. 

Den innebär kort och gott att du som kund får hjälp att styla, fotografera och skriva om bostaden långt innan du säljer den. 

När du sen är redo att sälja så slänger Mäklarcity ut den till försäljning men du behöver inte hålla på och stressa då med fotografering och liknande. Du kan istället glatt fira att du har köpt en ny bostad eller att du äntligen ska sälja din gamla, men utan stressen!

Vi har köpt och sålt bostäder flertalet gånger sen vi köpte vår första två år 2006.

Jag kommer så väl ihåg vår första visning och hjälpen vi fick med styling inför fotograferingen. Det var som en annan värld då kontra nu. Nu kan man snabbt kolla på pinterest för tips, men man kan också få otroligt bra hjälp via mäklarfirmorna.

Den hjälpen vi fick då var “här borde ni ha en matta och kanske borde ni måla om hela det här rummet”. Istället för typ “här kan det stå en vad med tulpaner” osv, sånt som är mer hjälpsamt och gör att trivseln inför visning och fotografering ökar. 

Men numera får du som säljare kanonbra hjälp från professionella firmor som Mäklarcity!