Inlägg

Vad vet du om SEO?

Sponsrat inlägg i samarbete med hjalmarcompany.se

 

Vet du vad sökmotoroptimering är? Sökmotoroptimering är bland det absolut viktigaste att tänka på när du har någon form av verksamhet online.

Det kan vara en blogg, en hemsida eller en webshop. Alla dessa saker behöver bra SEO (search engine optimization) för att ranka högt på google när folk googlar saker inom ditt område.

 

Jag till exempel jobbar ju, utöver mitt vanliga jobb, med både eteriska oljor och tarot. Om någon googlar på tarot i Uppsala så vill jag ju självklart att de hittar till mig omgående! Men då måste jag ha bra sökmotoroptimering. Jag själv tycker att det är en rätt krånglig värld än så länge då den fortfarande är väldigt ny för mig.

Men det gör ingenting, för det finns de som tycker att det är lätt som en plätt.

Hos Hjalmarcompany kan alla företag, stora som små, få hjälp med sökmotoroptimering för att ranka högt på google.se

Du kan anlita dem för att få en genomgång av din hemsida eller för att få ett grundligt jobb genomfört av dem. Hjalmarcompany hjälper till med allt, stort som smått.

Du kan också gå in direkt på deras hemsida och testa din sidas synbarhet. Min var betydligt lägre än vad jag hade hoppats på kan jag tala om. 

 

Du får också kontinuerlig kontroll av din sökordsoptimering av företaget. De hjälper dig i det långa loppet och inte bara snabbt en gång och sen lämnar de dig. Nej nej, det är ett ordentligt arbete som är under en längre period.

Du kan också ta hjälp av företaget för att få hjälp att utforma google ads, du vet dem som dyker upp högst upp när du googlar på nåt. Ibland kan det komma upp rätt många annonser innan du kommer ner till en vanlig hemsida som inte är en annons. Där uppe vill en ju vara  med sitt företag, högst upp bland annonserna!