Okategoriserade

Behöver du ny utrustning i restaurangköket?

Sponsrat inlägg i samarbete med Köksbörsen
När vi gifte oss 2014 så var det viktigt för oss att maten var najs.
Vi hade varit på bröllop där maten hade varit kall eller tagit alldeles för lång tid osv. Själva sittningen upptar ju väldigt lång tid av bröllopet med alla härliga tal och dylikt så man vill ju att folk ska få schysst mat!
Många av lokalerna vi tittade på hade egen catering men då utifrån. Det var inga menyer som tilltalade oss så vi började söka lokaler som hade eget kök. Det vi hittade passade oss perfekt, och om det var nåt som folk minns från vårt bröllop så är det Mackans fantastiska middagsmeny!
Ibland drömmer jag om att äga en lokal med ett rejält restaurangkök och kunna hyra ut till just större fester eller bröllop och liknande. Jag själv skulle verkligen inte göra maten för det är alldeles för stort för mig men skulle gladeligen ha anställda som var bra på sånt.
Om jag skulle bygga upp ett restaurangkök idag så skulle jag anlita Köksbörsen som har ett väldigt stort utbud av just köksutrustning för restaurangkök!
Hos Köksbörsen hittar du allt från sprillans nya maskiner och utrustningar till begagnade saker från gamla restauranger.
Allt väl genomgånget och kvalitetstestat såklart!
För tillfället har de kampanj på en hel del varor. Till exempel kan du köpa en mjukglassmaskin för 63% av ordinarie pris just nu!
utöver restaurangutrustning så hjälper Köksbörsen även till med inredning och planering av din restaurang och dess kök. Du som är ny inom branschen eller har svårt att se planlösningar gör helt rätt i att kontakta Köksbörsen för hjälp och stöd av de som kan. Så kan du fokusera på vad du kan istället, laga god mat åt hungriga gäster!
det är så onödigt att lägga sin tid på att göra sånt som andra kan göra mycket bättre.