Okategoriserade

Divine feminine

Är det nåt du hört talas om?

Låt mig berätta.  Alla människor har både maskulina & feminina energier inom sig. Majoriteten av kvinnor har mest feminina energier i sin grund och majoriteten av män har mest maskulina energier i sin grund.

Genom livet så förändras energierna beroende på vilken du ”låter komma fram” mest. När din feminina energi är ur balans kan du uppleva saker som:
Utbrändhet
Låg självkänsla
Dåligt självförtroende
Fast i offerrollen

Har jag din uppmärksamhet? För jag gissar att du, som jag upplever minst en av dessa saker.

Det är inte konstigt för världen är uppbyggd på att vi prisar maskulin energi, som t.ex fokus & disciplin medan feminin energi som omvårdnad och intuition inte värderas lika högt. Det fina är att det går att återställa balansen.

Ett favoriträtt för mig är att ta ett bad. Att bada i badkar eller havet är förknippat med feminin energi.