Okategoriserade

11 dagar jumpstart

Det här är bara för mina Young living medlemmar och alla som är med i den amerikanska gruppen “Cutting Edge”

Det finns två versioner av denna jumpstart. Det är originalet som är den amerikanska och sen finns det Sabinas svenska version.

Min är fokus på wellness och välmående och den andra är fokus på kropp och välmående.

Sabinas special
Januari börjar året, februari kommer näst. Och vips har vi kommit fram till påsken och är fortfarande stressade efter julen 2022.
Eller är det bara jag?

Jag vill få må lite bättre i januari. Känna mig lite lugnare och tryggare. Jag behöver fylla på med alla näringsämnen jag kan få.

Mitt mål och syfte med min 11 dagar jumpstart är att komma ner i varv och grunda mig lite. Men utan några drastiska förändringar. Små saker som tillsammans gör en stor skillnad.

Under dessa 11 dagar kommer jag livesända olika mindfulness övningar som du kan göra med mig live eller i efterhand i lugn och ro när det passar dig.

Vi kommer prata psykiskt välmående och vi kommer poppa vitaminer. Vi kommer meditera (kort för jag har inte fokus för långt), vi kommer prata morgon och kvällsrutiner som passar i en vanlig vardag och hur du gör för att kickstarta ditt 2022 på bästa sätt!

—————————————————————————————–
Den amerikanska (originalet) versionen

Du behöver inte ta mig på orden utan lyssna på Jessica via videon nedan. Hon gjorde just den här 11 dagars grejjen och berättar här om hur det påverkade hennes liv. Du kanske 

Det är dags att vi tar kontroll över vår egen hälsa, vår lycka och våra liv. Det börjar med att älska dig själv, respektera dig själv och ge dig själv tiden du f ö r t j ä n a r för att vara den bästa versionen av dig själv.

Har du nånsin gått på en diet, testat dietpiller, ätit lågkalori eller low carb, gått på nån diet som gjort att du bara är sur och trött och hungrig, då har du blivit blåst. 

 

Jagv önskar, alltså från botten av mitt hjärta, att jag kunde få tillbaks och ge tillbaks till andra, den tid, de pengar och den hälsa vi förlorat genom de här dieterna.

Jag ser varje dag hur någon ska skippa sin lunch för att hon åt en stor frukost, nån som bara ska äta 1200 kcal/dag eller har minimala matlådor pga diet. 

Om du har haft svårt att gå ner i vikt, om din kostplan inte har hjälpt dig, ojm du inte är bekväm i din kropp eller om du inte känner dig a m a z i n g fysiskt och psykiskt så är det här programmet för dig. Det är 11 dagar. Ge dig själv 11 dagar! 

Såååå många produkter och program är designade endast för att tjäna pengar på människors sårbarhet. Marthas program är baserat på riktig mat. Det är grundat på vad våra förmödrar åt innan fetma, diabetes, depressioner,akne och ångest var saker som folk drabbades av. Det är baserat på vetenskap. På traditionell vishet och på vad vi åt innan “fejk” mat och viktminskningsprogram var normativa.

Vi finns här för att hjälpa dig och coacha dig tills du är glad och hälsosam med den kropp du har. Du kan vara den bästa versionen av dig själv och du kan komma dit på 11 dagar. Du behöver bara vara konsekvent.

Det här är vad du får:

 • Du får veckoscheman med måltider och dagliga råd. Martha går igenom alla recept, hur och vad du ska tillaga varje dag. Så du är aldrig bara lämnad där hän. Allting är fixat. 
 • 11 dagar med hemmaträning som alla kan göra. Målet här är att introducera daglig rörelse för din kropp och börja väcka muskler till liv. De här övningarna kan såklart anpassas för dig som är mer van vid träning. 
 • Daglig näringscoachning via Facebook lives i en privat grupp. Inga fler frågetecken. Gör det på rätt sätt och stötta din hälsa så väl som viktminskning. Kom ihåg att smal inte är lika med hälsosam och tjock är inte lika med ohälsosam. Så länge du följer planen så kommer du inte göra fel. Din kropp VILL det här. Den vill få bra näring och röra sig kontinuerligt.

Du får 8 guider som hjälper dig till ett hälsosamt liv. 

 1. The Kitchen Clean Out Guide: om du inte har skräpmat i skåpen så äter du inte det. Du får en steg-för-steg guide om vad du ska kasta ut ur ditt hem.
 2. Grocery Shopping Guide: såååå många människor är överväldigade på affären. Det är innehållsförteckningar och så många valmöjligheter. Här får du en guide i hur du enkelt och effektivt köper bra saker på affären. 
 3. Going Out Guide: såklart du ska gå ut och äta! Här får du tips om vad du kan beställa och vad du kan ersätta med vad. Have your steak and eat it too!
 4. Non-Toxic Cleaning Guide: en städguide i ett näringsprogram? Yes! Städprodukterna du använder är en av de giftigaste grejjerna du kan komma i kontakt med. Kroppen kan inte läkas om du hela tiden utsätter den för vidriga kemikalier. 
 5. Non-Toxic Body Products Guide: en annan enorm källa för gifter! Gifterna som finns i hudvårdsprodukter och andra duschprylar kan stanna i din lever och skapa obalans hos dina hormoner, vilket inte direkt är läkande… 
 6. Guide To Healthy Fats: fett är inte fienden! Det här är inte 1983 och vi hatar inte fett här. Tvärtom, fett är nödvändigt för att göra sig av med farligt fett på kroppen. Den här guiden berättar vilka fetter du bör äta och vilka som bara är fabriksprodukter och vilka du ska laga mat med.
 7. Guide To Healthy Sweets: jag rekommenderar att du lägger av med sötsaker i 11 dagar för att sen återintroducera dem i ditt liv. Du har resten av livet på dig att äta sötsaker, du klarar 11 dagar utan. 
 8. Guide To Kids Healthy Eating: okej, vi vet alla att barn kan driva oss till vansinne. Speciellt när det gäller mat. Men får de alltid mat som är BRA för dem? I den här guiden får du tips på bra mat som barn gillar. 

Okej. Ge oss 11 dagar och vi lovar att du kommer börja skapa livet som du drömmer om. Lovar. 

Du läste rätt. Vi lovar. Efter att ha gjort det här kommer du aldrig behöva en ny diet eller nåt viktminskningsprogram igen. Bara fortsätt som du gör. 

Det här gör du nu:

 1. Hör av dig till personen som skickade länken och prata mål och tankar.
 2. Du blir inbjuden i en grupp där Jumpstarten finns. Det är några dagar innan vi drar igång så räkna med insläpp i slutet av december. 
 3. Du kommer få livesändningar varje dag som du kan se live eller i efterhand. Du ställer frågor i gruppen som du kommer få svar på. Alla är där för att hjälpas åt. 

Om du är redo att:

 • förvandla din kropp, hälsa och lycka
 • eliminera hjärndimma
 • minska inflammation
 • aldrig dieta igen
 • minska risken för sjukdom
 • gå ner i vikt från att äta riktiga, hela livsmedel
 • reglera insulinnivåerna
 • har mer energi + må toppen
 • kliva av viktminskningens berg-och dalbana
 • Uppleva bättre sömn
 • ha en allmän känsla av glädje
 • och äntligen ha den kropp du vill ha

Då är det här programmet något för dig. Vi kommer att arbeta tillsammans för att ta dig dit du behöver vara.

För att gå med i detta program är allt du behöver göra att köpa vitaminer och mineraler.Här av dig till personen som skickade dig hit och fråga dem hur man får sina kosttillskott för 11 Day Jumpstart. (Dessa tillskott är helt naturliga och säkra för alla.  Jag skulle inte gå i god för något som var syntetiskt eller en isolerad förening som kunde skada någon. Dessa vitaminer härrör från hela livsmedel och är därmed helt säkra.)

FRISKRIVNING:

På grund av arten av detta innehåll och det faktum att detta program inte kan dras tillbaka när det har köpts, är detta program inte återbetalningsbart. Genom att köpa dessa produkter och delta i programmet samtycker du till att Martha Krejci inte är ansvarig för eventuella skador. Hon är inte läkare eller RD, hälsoprogrammet är helt enkelt tänkt att vägleda dig att äta bra. Några uttalanden som gjorts har inte utvärderats av Food and Drug Administration och inte avsedda att behandla, diagnostisera eller bota dig.