Okategoriserade

älskar du att läsa men hinner inte ens börja innan dina ögon slår igen?

Då är det här inlägget för dig!

Jag personligen ÄLSKAR att lyssna på ljudböcker. Mina personliga favoriter är Camilla Läckbergs Fjällbacka-böcker när det är Katarina Ewerlöf som läser dem. Men det mesta går ner, jag tycker om böcker överlag.

Just nu lyssnar jag på Där kräftorna sjunger av Delia Owens. Den har varit lite seg att komma in i tycker jag men jag har gett mig tusan på att lyssna klart för det är månadens bok i min bokklubb.

Jag har provat flera olika ljudboks-appar och tjänster.

Den jag föredrar har jag nu också en annonslänk till. Om du registrerar dig hos Nextory nu med hjälp av min annonslänk så får du 14 dagar gratis och därefter kostar det från 99 kronor/månad (beroende på vilket abonnemang du väljer).

Vi lyssnar även på ljudböcker tillsammans med Lucas på kvällarna när vi ska sova, så himla mysigt!

Men lyssna på det här, på Nextory hittar du också massvis av kokböcker, faktaböcker samt andra böcker som inte är inlästa än men som du kan läsa själv. Så himla bra!

Det här inlägget innehåller annonslänk från Nextory.