Okategoriserade

fem saker att ha med till badplatsen för barnfamiljen

Hur har ni det i värmen? 
Ni kanske Inte ens har det särskilt varmt? Här i uppsala är det i alla fall rejäl sommar nu med allt vad det innebär!

Vi har köpt sommarpaket på Fyrishov till hela familjen så pojkarna och jag packar ner allt vi äger och har i vagnen och sen går vi dit och badar. Det som är så bra med sommarpasset är att Robert kan komma dit efter jobbet och bada lite innan vi går hem och gör oss iordning för kvällen.

efter helgens brända rygg är jag noga med att smörja både mig och barnen rejält. Så för tillfället är ingen skär 😂

vi försöker också att hålla oss i skuggan, främst för Alexander såklart men vi vill ju inte att nån av oss ska få solsting.
det är så lätt hänt att man snabbt ska ut i solen och njuta när det äntligen kommer lite värme till Sverige men det är lika skönt (om inte skönare) i skuggan, jag lovar!

Funderar du alltid på vad du ska packa i din väska? Här är vårt innehåll (obs, jag länkar till mina favoriter men är INTE sponsrad av något företag alls utan detta är bara mina rekommendationer) :

– en PUL-påse att lägga blöta badkläder i, alltid bra att ha. Påsen är till för tygblöjor egentligen men funkar precis lika bra till badkläder just nu. Badkläderna kan glömmas bort till kvällen utan att de börjar lukta illa. Succé om du frågar mig!
– Solskyddsfaktor, vi har lite blandade styrkor beroende på vem som ska använda dem. 15-50 är det som finns just nu, Alexander kör alltid på den länkade produkten (förutom när vi inte hittar den och använder en annan spf 50).
– UV-tält, perfekt att ha för alla faktiskt. Det är inte alltid det finns skugga och det är inte alltid en vill sitta i direkt sol. Väldigt skönt att ha vid amning, läsning av bok eller bara när man inte vill ha sol rätt i ansiktet.
– Sandleksaker. Hink, spade, nån liten form att göra sandkakor med.
– Plastdjur, jag har nyligen börjat ha med mig små leksaksdjur. Ibland fiskar, ibland, bondgårdsdjur, ibland dinosaurier. Det beror på vad jag hittar helt enkelt. Underhåller länge. Ska ni vara på stranden hela dagen kan jag rekommendera att ha med två olika djursorter (jag har mina i små plastpåsar så det går fort att dra med dem).
– tunna långärmade tröjor, alltid bra att ha. Sannolikheten att axlarna får för mycket sol när en är ute hela dagen är rätt stor. Då är det skönt att ha en solhatt/keps och en långärmad tröja på när man kramar ur de där sista lekarna ur dagen nere vid strandkanten.
– och såklart, ombyte, badkläder, badlakan, mat och dryck samt en bok jag tror att jag ska hinna läsa men som bara blir vattenskadad.

Vad har ni alltid med er till badplatsen? Berätta i kommentarerna.