Okategoriserade

Simbadets bad & camping i Österbybruk

Jag och barnen hyrde en husvagn och drog iväg till en camping i Österbybruk som Annah hade rekommenderat. Simbadets bad & Camping i Österbybruk

Jag har aldrig kört med släp ens en gång men sånt hindrar inte den här kvinnan. In med packning, in med barnen och på med gps’en nu kör vi!

barnen på simbadets camping
Lucas och Alexander roar sig med leksaker utanför husvagnen medan jag packar upp.

När vi kom fram togs vi väl emot och jag fick en stor campingplats att backa in på efter att jag hade förklarat att det var första gången jag skulle köra själv. Väl på plats fick jag också hjälp med att lyfta av husvagnen från dragkroken av en mer erfaren campare, sånt uppskattas alltid.

Jag fick nycklar till servicehusen och information av en av ägarna som heter Emelie, bra info och väldigt trevlig tjej.

Det finns ett litet restaurangtält på campingen med väldigt god mat, både jag och Lucas uppskattade den. Alexander fick en grötklämmis och han var nöjd med den. Precis vid campingen finns en liten badplats där vi var och badade, eller Lucas badade. Jag tittade mest på faktiskt.

 

Lucas vid vacker bro över en sjö

Överlag en väldigt bra camping, det fanns servicehus (mycket bra sådant!), matställe och bad. Övriga saker får man ta sig in till Österbybruk för. Ica och Coop låg 2 min bort med bil så dit kan man definitivt traska om man vet om det korta avståndet.

trampbåt i form av en svan

Bra priser och väldigt trevlig personal, rekommenderas!