Okategoriserade

First camp camping i Västerås, husvagn och två små barn

De som följer mig på instagram (om du inte redan gör det så passa på nu att klicka in på sabinabergstedt och börja följa mig) såg kanske att vi var i Västerås i för ett tag sen jag och barnen.

Vi hyrde, spontant, en husvagn som vi åkte dit med. Det var en ganska liten sådan med en fast säng samt sittplatser osv.

Körningen dit gick bra, Alexander sov hela vägen och Lucas tittade på sin ipad.

När vi väl kom fram var vi alla glada och peppade och studsade in i receptionen. Där var det inte lika glatt. Surare jäkla personal får man fan leta efter. Det var som att vi var till besvär när vi kom in. Jag sa att vi ville checka in och hon kollade snabbt upp oss i datorn. Slängde (alltså verkligen slängde) fram en karta över campingen, pekade ut vår plats, gav mig två nycklar och mumlade “de här går till servicehuset, det är utmärkt på kartan”. Sen vände hon ryggen till och gick iväg.

Alltså jag har aldrig varit med om maken till dåligt bemötande, när hon började gå så ropade jag att jag gärna ville ha en annan plats närmare servicehuset eftersom jag var själv med två barn. Hon svarade inte ens utan gick bara vidare.

Så vi åkte, längst bort på campingen, och ställde oss. Och där var det vi och två husvagnar med långliggare. Ni vet sånna som har en trall och sånt utanför sin husvagn. Det tråkiga med det var att de som bodde i husvagnarna inte var där, så vi var typ ensamma där vi var. Vilket är trevligt om man vill vara ifred, men om man vill se lite folk så är det ju inte alltför kul.

På kvällen så mailade jag till First Camp och beskrev vår dåliga upplevelse samt frågade om man kunde få byta sina redan betalda nätter och använda dem på en annan av deras campingar. Jag fick svar dagen därpå att de skulle kolla upp det och sen har jag inte hört nåt mer. Det här är nu flera veckor sen.

Summa summarum: First Camp i Västerås skulle jag inte rekommendera någon att campa på. Någonsin.