Bli av med otrevlig doft för gott

Inlägget är i annonssamarbete med Ozoneair

 

Alla som någon gång har tagit över en bostad efter någon annan vet att vissa dofter verkligen kan sätta sig i väggarna.

Vi hyrde under en kort period ut en lägenhet till en student. Studenten i fråga hade skrivit kontrakt på att inte röka i lägenheten men gjorde det ändå. Det stank cigarettrök i hela lägenheten men hen hävdade att hen inte alls hade rökt. Eftersom vi inte orkade bråka om saken så lät vi det vara. Vi hade sen sån tur att städfirman vi har använt till vårt hus hade en maskin som kunde ta bort dålig lukt. En sån skulle man ju gärna ha hemma och kunna ställa ner i vår källare som ibland luktar…källare (fukt…).

Nu finns det en sån produkt på marknaden! Det svenska företaget Ozoneair har tagit fram en helautomatisk produkt som renar ditt hem med ett knapptryck. Den tar inte bara bort dofter från fukt utan kan även ta bort dofter från gamla skor, en katt eller hund som inte kunnat hålla tätt och liknande.

När vi flyttade in i vårt nuvarande hus så luktade det betydligt mycket mer fukt och mögel än vad det gjorde på visningarna. Vi hade tuffa månader när vi var tvungna att riva upp hela golvet och balkar och allting under hallen och sovrummet för att ta bort allt gammalt sågspån som legat i 60 år och gosat in sig med fukt. Om vi hade haft den här produkten då så hade vi troligtvis sluppit det för när vi väl fick upp allt sågspån var det såklart blött och fuktigt, men inget mögel fanns. Hade vi haft Ozoneair hemma istället och provat den först så hade vi sluppit lägga tid på att riva ut alla delar och istället kunnat göra klart målning och tapetsering innan inflytt.

För att du inte ska behöva gå igenom samma pärs som oss kan du beställa en produkt via deras hemsida redan idag. Deras bästsäljare är Ozoneair Plus som passar för ca 60 kvadratmeter. Det tar ca 4 timmar att rena en så pass stor yta och produkten räcker dessutom till ca 1000 behandlingar. Till just denna version kan man dessutom köpa till syreplattor som göra att livslängden på ozongeneratorn ökar ytterligare.

Det smarta med deras produkter är att de är helautomatiska. Det innebär att du som användare inte behöver ha mer kunskap än att du vet hur stort rummet du vill behandla är. Du knappar enkelt in hur stor ytan är och låter sen Ozoneair sköta resten, och det kommer den göra med bravur.

 

 

Lämna ett svar

Till startsidan