Okategoriserade

Renoveringskaoset

Sponsrat inlägg i samarbete med K3

Vår renovering

Ni som följer mig i diverse sociala medier vet. Vi har renoverat non stop i F Y R A år här hemma. Alltså ärligt, förstår hur hemskt det har varit. Två små barn och renovering av ett helt jäkla hus. Såhär i efterhand skulle vi aldrig ha köpt huset från första början. Det var i för dåligt skick mot vad vi (okej Robert) vill ha det i. Jag hade kunnat leva med fula väggar/kök osv så länge det var praktiskt men han vill ha snyggt också så då blev det såhär.

Nåt som jag dock har fått igenom vid planeringar och bråk har varit att ta in hjälp vid två tillfällen. Fatta att allt annat har gjorts av oss (främst Robert) medan vi haft 0% barnvakt. Men det är en annan historia till ett annat tillfälle.

Anlita proffs

Vi tog in en snickare för att göra några delar i gamla köket så Robert skulle kunna fokusera på annat och sen tog vi in målare till vardagsrummet. Att ta in professionell hjälp  är typ det bästa du kan göra. Nu ska vi minnas att min man är rörmokare så elen t.ex har inte han gjort utan då har han dragit osv och sen har allt dubbelkollats av en elektriker så det är säkert. Gör inte badrum eller el själva, det är rentav farligt.

Nåväl, tillbaks till att anlita proffs. Man måste komma ihåg att den som är utbildad för denna typ av hantverk har en helt annan skill än vad en själv någonsin kan åstadkomma. Vi har ju t.ex köket och vardagsrummet bredvid varandra och köket har vi målat själva. Låt mig säga att det syns.

I vardagsrummet är det rena snygga linjer uppemot taket, när vi försökte härma i köket blev det vågigt istället…. det är helt sjukt fult. hahah. Men ja, så småningom ska vi ta in hantverkare även till köket och göra det fint men det ligger lite längre ner på listan än att bygga klart lilla sovrummet med väggar och tak 😉

Det jag vill komma till är att när jag ska anlita någon för att måla om så ska jag anlita K3 måleri. Jag rekommenderar dig att göra detsamma. Passa på redan idag så kanske du hinner boka in ditt jobb innan semestrarna drar igång i sommar!

Jag gillar den här typen av inredning med vitt och jordnära färger.