Okategoriserade

Tänk om man kunde ladda sina kreditkort

Har ni sett roliga reklam där man kan ladda sina kreditkort med el och sedan använda dem hur mycket man vill?

Så går det inte alls till i verkligheten då man måste verkligen jobba för att kunna ha pengar att shoppa med. I verkligheten kan du alltid jämföra kreditkort för att se vilken som passar dina behov bäst. Du kan då välja bland mycket tex

Matkort är nog den man använder mest nästan varje dag. För är man en familj på minst 2-3 personer så är detta något alla skulle kunna behöva.

Resekort

Bonuskort

Bensinkort även detta kort är något alla behöver. Vem kan leva utan bil och bensin nuförtiden? Tänk dig varje sommar åka till ett badställe med hela familjen. Då kan du välja bensinkort för att på detta sätt underlätta alla dina semesterdagar.

Äta bör man annars dör man heter det!

Hur gör ni alla andra när ni planerar resor, bensin och mat? För mat äter alla minst 3 gånger per dag oavsett vilken ekonomi man har från början. När saker sker i världen som inflation eller pandemin så brukar mycket ta stryk. Något som aldrig tar stryk är mat för det är inget man kan snåla på bara för att man har fått sämre ekonomi. Det är något man alltid lägger undan pengar till. Folk kan sluta resa när det är pandemi och även sluta använda bilen för ofta. Ingen slutar äta mat för att det råder pandemi över hela världen. Så livsmedelsbutiker är de stora vinnarna i detta.

Vi människor är födda till att äta för mat har funnit i flera tusen år. Vi har inte vanan att gå hungriga och är inget heller någon i mänskligheten har planerat att göra. Tänk er själva har råd att resa men inte råd att äta mat hur skulle det livet se ut. Det är inte ett liv någon av oss skulle välja för att överleva.