Okategoriserade

Behöver du jobba nån annanstans än hemma?

Sponsrat inlägg i samarbete med Bromma kontorshotell

Jag kämpar på med mitt nystartade företag. Vad jag gör? Jag jobbar med eteriska oljor, EFT och tarot.

Samtidigt utbildar jag mig till medium och inom reiki healing.

Så himla spännande! Jag förstår att det ser ut som fem olika saker och att det kan tänkas vara mycket. Det är mycket, just nu när allt är i uppstart så känns det ibland övermäktigt. Men! Alla dessa fem saker hänger ihop med varandra. Allting handlar om energier och universum. Att all hälsa och välmående ska komma inifrån. Att vi kan läka oss själva utan mediciner (typ).

Men alltså ärligt. Att starta eget hemifrån med två små barn och ett hus som renoveras konstant. Det är… svårt.

Jag har köksbordet som mitt kontor och eftersom vi såklart också äter vid vårt köksbord så måste jag ju hela tiden plocka bort allting varje gång jag måste avbryta.

Jag skulle så gärna vilja ha en lokal där jag kan vara med mina kunder och jobbsaker. Jag skulle vilja ha ett eget litet rum där jag kan låta alla mina papper ligga framme så jag snabbt kan komma igång igen med dem vid nästa tillfälle.

Med ett kontorshotell så är det fullt möjligt! Så himla najs!

Bromma kontorshotell ligger, som du kanske förstår, i Bromma. Inte alls långt från mig!

Hos Bromma kontorshotell kan du hyra ett kontor, men du kan också hyra mötesrum eller konferensrum hos dem. Perfekt för egenföretagare som har EN anställd eller flera!

Allting baseras på dina behov och priset sätts efter ytan du behöver. Perfekt ju!

Du får ju också mer än “bara” ett kontor. Du får en gemenskap och en möjlighet att nätverka tillsammans med andra människor som driver eget. Att slippa sitta ensam på sin kammare och försöka vara företagare är värt ganska många kronor tycker jag!