Okategoriserade

Söker du flyttfirma?

Sponsrat inlägg i samarbete med Grabbarna flytt

Vi har velat fram och tillbaks i säkert ett är nu. Ska vi bo kvar? Ska vi sälja? Ska vi flytta? Vi rotar oss liksom inte ordentligt här i huset utan det känns verkligen som en flytt alltid ligger nära till hands.

vårt problem just nu är ju tyvärr att det är en hel del renovering som måste färdigställas innan vi kan sälja huset. Där fastnar vi.
jag funderar på att köpa en husvagn och dra iväg med barnen och lämna Robert hemma så han kan renovera i lugn och ro.
men det kostar ju pengar så vet inte  riktigt hur jag ska tänka där.

Men tillbaks till flytt. Om det blir flytt i år så blir det till hösten. Jag har då bestämt mig för att anlita flyttfirma. En av anledningarna är att jag HATAR själva flyttandet. Jag tycker det är hemskt.
soeciellt nu med två barn så känner jag att det måste bli smidigare med flyttfirma än att försöka göra det själva!

grabbarna grus är en stockholmsbaserad flyttfirma som står högst på min lita över företag att kontakta. De har varit verksamma sedan 2015 och har nu även utökat sin verksamhet så de tillhandahåller flyttstäd i Stockholm!

fatta vad najs att ha flytthjälp och stöd från samma firma! MEN du måste inte köpa båda tjänsterna. Du kan också boka endast städning eller endast flytthjälp. Det ena utesluter inte det andra

jag minns när vi flyttade från min första lägenhet i Gottsunda och flyttstädade den. Det var en så otroligt mycket mer djupgående städning än vad 20 år gamla Sabina fattade innan 😂
Oh, så jag inte glömmer! Materialet som används vid flyttstäd är dessutom noga utvalt med miljön och människan i åtanke. Det känns extra viktigt för just mig, och förhoppningsvis även för dig.

Flyttstäd Stockholm