Okategoriserade

klart du ska ha en pool

Sponsrat inlägg i samarbete med poolgiganten.se

Minns ni sommaren 2018? Aaah, nog blir det lite extra skimmer i svenskarnas ögon när vi pratar om den sjukt varma sommaren. Vi får ju då bortse från katastrofer som skogsbränder osv och bara tänka på det härliga med att det alltid var varmt i vattnet.

Vi köpte i vilket fall en såndär billig pool från typ Rusta den sommaren. Det var en väl värd investering där och då. Men den gick ju sönder efter en sommar plus var sjukt dryg att ta hand om. Och ännu värre, när det var juni månad och det INTE var smällvarmt hela tiden så blev vattnet ALDRIG varmt!

Vi köpte nån pump som skulle hjälpa till att värma upp men det var ändå inte varmt förrän sent på kvällen och då var man inte lika badsugen längre.

Hade jag yta i min trädgård så skulle jag lätt investera i en ordentlig pool! Hos poolgiganten.se kan du få hjälp med allt från planeringen av pool till första doppet. Två saker som är värda att investera i är då en poolvärmare och ett pooltak.

Med risk för att låta extremt dum (och vad motsatsen till världsvan kan tänkas vara) så hade jag inte sett pooltak förrän för nåt år sen. Hade du det? Jag minns första gången jag såg det och reflekterade över att det såg ut som jordgubbsfälten ute vid Ulva kvarn här i Uppsala.

Jag fick då lära mig att ett pooltak har en hel del schyssta funktioner. Bland annat hjälper det till att värma/hålla värmen eftersom det blir lite växthus känsla under taket, men det hjälper såklart också till att hålla poolen ren!

DET kan jag skriva under på att det är drygt att underhålla annars. Vi fick massvis med löv och INSEKTER i poolen trots att vi försökte dra över nån form av presenning varje kväll. Ska du ändå investera i en riktig pool så köp till de nödvändiga grejerna.