Okategoriserade

Ta hand om ditt hår!

Sponsrat inlägg i samarbete med Pozehair

Ta hand om ditt hår och ditt löshår.

Håret är för många en stor del utav ens personlighet. Har du långt hår eller kort hår? Brukar du ha det uppsatt eller utsläppt?

Vi är väldigt olika när det gäller hår och frisyrer. Man kan uttrycka sig själv i sin frisyr och i vilken färg man har. Om man vill det alltså. Vissa tycker om att ha ett långt hårsvall och andra trivs bättre i kort hår. Det bästa är att fråga sin frisör vad man skulle passa bäst i och utgå ifrån det. Därefter hitta en frisyr som passar och som man är bekväm i.

Att klippa av sig håret kan vara ett väldigt stort beslut för många. För när man väl har klippt av sig håret så tar det många år innan man kan få tillbaka sitt långa hår. Där för håller många fast vid sitt långa hår, det går ju inte att ändra sig när man har klippt sig. Eller?

Löshår är svaret! Löshår hjälper oss så mycket med vårt hår! Har man tunt hår kan man sätta dit löshår för att få det tjockare. har man kort hår och vill spara ut till långt kan man sätta i löshår för att det inte ska bli så jobbig väntan på att håret ska växa ut. Det finns lösluggar om man vill prova att ha lugg eller om man vill ha lugg men har lite för tunt hår. Det finns tofsar med löshår om man vill ha det. Numera så finns det så otroligt många olika typer av löshår så att alla kan hitta sin favorit.

Det är precis lika viktigt att ta hand om löshår som att ta hand om sitt riktiga hår. Tänk på det när du köper ditt löshår, köp gärna hårvårdsprodukter till som passar just till ditt löshår.