Okategoriserade

Juklappar för vuxna

Sponsrat inlägg i samarbete med Sinful

Spännande julklappar

Är du sån som planerar julklapparna i tid. Eller är du kanske den som pringer runt på stan dagen innan julafton, svettigt med paniken att inte ha hunnit med. Beroende på hur många man ska köpa till så kan julklappsbestyren verkligen stressa en.

En checklista tycker jag är en bra idé! Skriv upp alla som du ska handla till och bocka av när du har köpt julklappen. Nu är det blackweek och då är det bra tid att fynda julklapparna. Tänk igenom vad som skulle vara bra klappar till dina nära och kära. Gå sedan ut på nätet och fynda till bra priser den här veckan. Det är ett smart sätt att bli klar med julklapparna innan hysterin och innan alla saker tar slut.

Vill du köpa dina klappar på nätet så måste man vara ute i tid. Nu är nästan sista tiden för att vara säker på att få julklapparna innan julafton. Efter pandemin har det varit problem med leverenser, så det bör man tänka på när man beställer sina saker på nätet.

Vem har du svårast att köpa julklappar till? Är det din partner? På Sinful.se finns det många roliga och billiga sexleksaker som är en bra julklapp till din partner och kanske även till dig själv. Köp någonting spännande till din partner och någonting hen aldrig skulle tro att de skulle få. Du kanske får tänka när du ger julklappen att barnen och svärmor inte sitter med. Vi vill ju inte ge familjen en chock på julen.

När ni har firat med familj och släkt och när barnen har somnat så tar du fram din mest spännande julklapp och ger till din partner. Jag lovar att hen kommer att bli positivt överraskad och ni kommer att ha den mysigaste julaftonskvällen hittils. Kanske gör ni det till en tradition, en ny leksak varje jul!