Okategoriserade

Kan man laga mat med eteriska oljor?

Jaaa såklart!
Men BARA med våra oljor. Hela vår plusserie är godkända för invärtes bruk och kan användas i allt från matlagning till bakning till att göra egna wellness-kapslar av. Hur najs är inte det?

Det är dags att kasta ut de där tråkiga torkade kryddorna och örterna som du använder. Det är för dyrt att köpa en kruka med basilika för några blad bara för att sen se den vissna i köket. Låt oss istället använda eteriska oljor!

fikon, ost, smörgås, matlagning

De här inläggen kommer lära dig hur du gör för att krydda din mat med eteriska oljor, hur du använder dem säkert och hur många droppar som faktiskt motsvarar de klassiska måtten!

Så dra fram en stol och kom och lär dig laga mat med eteriska oljor!

Jag älskar att laga mat och har alltid gjort det. Just nu med småbarn så är det tyvärr mer ett nödvändigt ont än en hobby. Barnen och min man vill helst äta korv och jag vill laga mustiga kryddiga grytor.

Därför blir jag så glad att jag får leva ut lite kryddighet här tillsammans med er istället!

Några av er kanske känner en oro inför att använda oljor invärtes och det är helt okej. Efter de här inläggen kommer du ha tillräckligt med information för att ta ett beslut fattat på fakta och inte fiktion.