Okategoriserade

kvalitetssäkring och tips

Seed to Seal

 Alla eteriska oljor är verkligen inte tillverkade på samma sätt. När du köper Young livings oljor köper du produkter proppade med kvalitet under vår “seed to seal” garanti som du inte hittar någon annanstans.
Du kan vara säker på att vi på Young living bara levererar det allra bästa till dig.

seed to seal eteriska oljor

  • Våra plantor finns på kooperativt ägda gårdar och på noggrant undersökta gårdar som du är varmt välkommen att besöka!
  • Hållbara lantbruk som ger den renaste oljan
  • Allt ogräs plockas för HAND vilket ger noll bekämpningsmedel 

 

Bäst av allt…om oljorna inte når upp till de höga kraven så blir de ej förpackade och sålda som en young living produkt. Hur najs är inte det?!  

 

Användning och säkerhet

 

Eteriska oljor kan användas på tre olika sätt. Aromatiskt, topiskt och invärtes. Under denna klass kommer vi, som du kanske redan förstått, fokusera på invärtes användande. 

Kommer du ihåg det där med seed to seal som vi pratade om tidigare? Det är det som gör att du kan veta att oljorna är SÄKRA att använda, att kvaliteten är hög! Kom ihåg också, våra oljor är rena och potenta. Av den anledningen rekommenderar vi att du börjar långsamt, läser på etiketterna, gör din egen research och bestämmer själv vilken nivå du vill ligga på gällande intagande av eteriska oljor. Du är i kontroll och du ska alltid lyssna inåt. Young living gör det hela väldigt enkelt för dig eftersom de har en hel kollektion som är godkända för invärtes bruk. Denna kallas för plus-serien. Dessa är godkända för invärtes bruk men kan även användas aromatiskt och topiskt. 

Att laga mat med eteriska oljor är inte komplicerat, men vi har en del tips för dig på vägen!

  • Förvara dina oljor på ett svalt och torrt ställe. Många oljor trivs bra i kylen.
  • Använd rostfritt stål och glas vid matlagning. Plast och oljor är inte bra kompisar
  • Kom ihåg att skruva på korken ordentligt efter användande!