Okategoriserade

Någon borde ringa media direkt

Someone call the media!

Här ser du en småbarnsmamma som delar en bild PÅ SIG SJÄLV på självaste alla hjärtans dag.
Jag har haft en så fin dag med alla mina killar, blommor, film, glass & framförallt en magisk teckning från Lucas firade vi med ♥️
När jag började med Young living så hörde jag många som kommit längre än mig prata om att man lär dig en ny lifelesson för varje rank (nivå i sin business. Typ som chef/mellanchef osv i kontorsvärlden).
Och sanna deras ord. Vilka resor det här året tagit med mig på. Vilka saker jag lärt mig om mig själv och vilka saker jag jobbat bort, jobbat fram!
Det är extremt mycket fokus på det inre barnet för mig just nu och det mina vänner. Fuck me sideways vad jobbigt det är att jobba med. Helst vill man bara gräva ner skiten och låtsas som ingenting, men förr eller senare så måste allt upp.
Fokus nu går hand i hand med månaden, kärlek och omtanke till mitt egna inre barn. Lätt att skriva. Svårt att göra ♥️
Ta hand om er & ta hand om varandra.
Love and light