Okategoriserade

Liljero Retreat

En underbar helg

Jag kan inte med ord beskriva hur den här helgen har varit. Jag har påbörjat en text flera gånger men orden räcker liksom inte till. Det har varit beyond vad jag någonsin hade kunnat föreställa mig och jag är så oändligt tacksam för att jag sa ja till helgen, och framförallt för att jag sa ja till Young living.
Utifrån ser det kanske lite ut som en sekt och det är helt okej att du tycker det, det kanske till och med är det (obs skämt), men framförallt så är det inkluderande, kärleksfullt och omvårdnade.
Jag har känt mig buren av andra systrar den här helgen och det är tamejfan helt magiskt. Vet du vad mer som är magiskt? Att det här är till för alla. Den som vill vara med får det. Vill du vara med? Kanske är det du som följer med på retreat nästa är? Det vore amazing babe, let’s go!