Okategoriserade

Jobba med mig

Nyfiken på att driva ditt eget företag hemifrån?

 

En av de mest oväntade och häftigaste sakerna som har hänt sen jag började med Young Living är den starka gemenskapen som finns.
Jag arbetar tillsammans med en drös fantastiska kvinnor (och kanske en del män i framtiden?) som stöttar varandra, skrattar tillsammans, ger varandra stöttning i föräldraskapet & finns där för varandra när livet är tufft. 

Att drömma stort har jag aldrig haft problem med, men att se det som en möjlig verklighet är en annan sak. När livet sen tuffar på, en jobbar heltid och får barn, då hamnar man lätt ännu mer i skymundan. Varesig man vill eller inte. För mig blev det så, helt plötsligt var jag tvungen att hitta mig själv igen i den här nya rollen, och med det kom också nya drömmar och hopp. 

 

När jag blev introducerad till företagsdelen av Young living så kom ju såklart massvis av tvivel upp. ”Vad ska folk tänka?” ”Ska jag tjäna pengar på min familj & mina vänner?” ”Har jag ens så många vänner…?” Listan blev bara längre och längre. 

Men du hjärtat, om det här är du, då vill jag berätta en sak för dig:
Det var inget ”magiskt” med mig när jag började. Jag bara sa JA. Jag bestämde mig för att ge järnet och nå mina mål och här är jag nu.
Det jag älskar mest är att det inte är JAG som jobbar för att nå MINA mål, utan det är Lotta & Lisen (obs påhittade namn för att inte peka ut nån) som också jobbar mot SINA mål och tillsammans jobbar vi för ALLAS mål. 

 

Om du också har den där känslan av att sy vill ha något mer, eller kanske nåt annat, då är det kanske det här din själ skriker efter. 

 

Kom ihåg att när du handlar så är det NOLL press att sälja. Om du vill testa oljorna först och sen börja sälja så är det okej. Vill du handla och förbli en trogen kund så är det också okej. Kom ihåg att vi vill att du ska känna dig trygg och välinformerad när du väljer vårt team. När du blir medlem i Young living så får du ett community & ett team på köpet. 

Alla team har sina egna vibes så se till att du hamnar rätt för dig. I vårt team finner du spirrisar som jag, jordade kvinnor som fnissar åt kristaller, akademiker som ifrågasätter allt & allmänt stressade småbarnsmammor som använder Stress away som överlevnadsguide (okej den kategorin faller vi allihopa in i). 

 

Vi har medlemmar över så gott som hela världen och mängder av support och stöd. När du handlar via mig så blir du en del i mitt team och jag skulle bli så tacksam och känna sån ära över att få ha dig som en del i vår Young living familj och att vandra bredvid dig. 

BEHÖVER JAG KUNNA MYCKET OM LOW TOX/ETERISKA OLJOR?

Nej! Det fina med det hela är att när du går med i vårt team (såhär är det verkligen inte för alla) så får du tillgång till massvis av träning och utbildning.

BEHÖVER JAG KÖPA IN EN MASSA PRODUKTER OCH HA ETT LAGER?

Näpp! Allt du handlar är för eget personligt bruk. Allt som kunder köper skickas direkt från Young livings europeiska lager.

MÅSTE JAG SÄLJA FÖR EN VISS SUMMA VARJE MÅNAD? 

Nej. Det finns ingen obligatorisk summa som du måste nå varje månad.

ÄR YOUNG LIVING ETT PYRMAIDSPEL? 

Nej! Ett pyramidspel är olagligt. Det som kännetecknar pyramidspel är att de involverar att värva människor till att sälja en produkt som inte finns. Vi på Young living har mängder av otroliga produkter som har funnits inom företaget i snart 30 år.

VILKA ÄR DE FÖRSTA STEGEN NÄR JAG BÖRJAR? WHAT ARE THE FIRST STEPS ONCE I JOIN?

Du och jag har förmodligen pratat innan, så när du tackar ja till affärsmöjligheten som Young living erbjuder kommer jag att först såklart välkomna dig in i vår gemenskap.
Därefter lägger jag till dig i våra facebookgrupper och vårt mentorskap där du får tillgång till våra grafer, klasser, tutorials, videos och så mycket mer.

HUR GÅR JAG MED I DITT TEAM? 

Du gör det genom att ange mitt medlemsnummer, 27506448, när du är redo att köpa ditt startkit.