Okategoriserade

En roller

Och den är full av kärlek och harmoni

Finns det något härligare än kärlek ?! Man känner sig lugn, man är lycklig, hjärtat hoppar lite extra – i positiv bemärkelse – och allt känns bara så där underbart som man bara vill. Allt är helt enkelt underbart.
Jag har en roller med dessa underbara godsaker. En hjärtchakra roller. Det är små kristallchips av rosenkvarts som är en kristall med så många härliga egenskaper. Den är bra för både kärlek, harmoni och hjärtchakrat. Och vem vill inte ha det ?!
Alla människor är beroende av kärlek och det går aldrig att ge för mycket av kärlek. Ju mer kärlek vi ger desto mer glädje får både vi själva och den vi ger kärlek till. Djur tex kan man pussa på hur mycket som helst och ändå tröttnar aldrig djuren på oss. Visst finns det djur som inte vill att man bär upp dem hela tiden tex så är kaninerna ett sådant djur. Kaniner vill helst vara i fred och kommer fram till oss människor på sina egna villkor.
För att få harmoni i livet finns det en del saker som du själv kan göra. det gäller att ha tålamod vad det än gäller, att vara positiv är en annan sak och inte tänka negativa tankar. Att vara tacksam för allt du har här i livet och inte vara avundsjuk på allt och andra. Lev i nuet och bara ta in allt positivt.