Okategoriserade

Har du hört talas om Thieves ?

Jag har all information om du vill ha mer

Här kommer lite information om en roller som jag tycker är både intressant och fungerar. Den är både läkande hjälper till i dom situationer som man behöver hjälp med. Som tex när du står och lagar middag till din familj – och du älskar lök precis som jag – löken gör att det svider i dina ögon och du försöker på alla sätt att vrida huvudet åt alla håll eller vänder bort ansiktet. Då kan du ställa en öppen flaska Thieves på skärbrädan och du kommer garanterat inte gråta längre. Hur underbart låter inte det.

Den där stickan som du försöker få ut genom att pilla med en pincett eller en nål kan göra en galen. Men stryker man på lite Thieves över stickan så hjälper den till att få ut stickan lättare. Det är en sak som är underbart när man har barn som skriker så fort man tar fram en nål som dom tror ska göra så ont.
Nu när hösten börjar närma sig så är det många som kan få ont i halsen. Men tillsätter man en droppe Thieves tillsammans med en tsk honung som man sedan stoppar i munnen och låter det smälta så kan det hjälpa till.
Thieves luktar som jul av kryddnejlika och glögg !