Okategoriserade

Young Living

Du behöver inte ha någon kunskap

Jag har fått lite frågor när det gäller att jobba med Young Living. Och här kommer lite info på dom frågorna som jag fått.

Du behöver absolut inte veta någonting om eteriska oljor. Du kommer att lära dig allt under tiden. Det finns en hel del oljor på marknaden som man vill prova men inte vågar för man vet inte hur dom fungerar. Men här kan du både prova och lära dig allt om oljorna.
Många tror också att man måste vara spirituell för att hålla på med oljor. Så är det inte alls. Oljorna är till för alla och till olika behov.
Något lager med alla oljor behöver du inte tänka på. När du har presenterat oljorna presenterar du hemsidan och så sköter Young Living resten med betalning och leverans. Och du väljer vem du vill sälja till. Vill du bara sälja till vänner och familj så gör du det, men vill du presentera oljorna utanför din bekantskapskrets så gör du det också. Det är helt upp till dig. Och vill du inte presentera oljorna på sociala medier utan gör detta helt själv så gör du det också.