Okategoriserade

Jag älskar hudvård

Hudvårdsrutiner

Visst är det kul att titta på hudvård ! Att prova nya serier och se hur dom är. När jag upptäckte hur mycket parfym och giftiga saker alla produkter innehöll kom jag helt av mig. Men nu har jag äntligen hittat en bra hudvårdsrutin igen.

Jag har börjat använda Young Living produkter för det har kommit så många nya produkter under ået. Men jag använder också andra produkter. Men jag har några produkter som jag använder mest.

CDB Beauty Boost är en sån grym produkt så du anar inte. Man skakar oljan innan man använder den och sen sätter man pipetten i handflatan och blandar med en produkt som du tycker om. Sen smörjer du in ansiktet, halsen, brösten eller du vill smörja in det.

Bloom Essence är en produkt som hjälper din ojämna hy att bli förbättrad och få tillbaka sin naturliga lyster.

Vilka produkter är dina favoriter ?