Okategoriserade

Om man inte får tag i flytthjälp av sina bekanta

Gör om och gör rätt

Varför är det så svårt att kunna boka ett datum där alla kan hjälpa till med en flytt?! Antingen ska någon åka bort över helgen, vissa är redan bortbjudna eller så är det en helg som någons barn ska vara hemma. Visst kan man flytta själv, men det blir så mycket mer som man måste tänka på och göra. Så om man inte får tag i flytthjälp av sina bekanta så får man tänka om. Och då är det bättre med erfaren flytthjälp.

Om man inte får tag i flytthjälp av sina bekanta

Hur mycket hjälp man vill ha vid en flytt bestämmer man självklart själv, men det finns faktiskt hur mycket hjälp som helst att få. Mer än vad jag trodde. Och vissa saker är så skönt att slippa göra själv, för att flytta tar längre tid än man tror. Kanske inte själva flytten, men allt innan som måste göras och dessutom måste man göra den där tråkiga saken som städning av den gamla bostaden. I Stockholm finns Excellent Moving och dom kan hjälpa dig med allt du vill och lite till.

Om man inte får tag i flytthjälp av sina bekanta

När jag flyttade så vet jag inte hur länge jag stod och packade. Det gick åt mer kartonger än vad trodde och jag åkte och köpte hur mycket inslagningspapper som helst. Så varför göra det själv?! Det finns professionell personal som kan göra det istället. Då behöver man bara tänka på att rensa bort det som ska kastas och resten packas ner. Och vill du ha hjälp med det som ska kastas så kan du få hjälp med det också. Vare sig det gäller en soffa eller några gamla glas som du aldrig använder. Excellent Moving är miljömedvetna och slänger allt där det ska.

Mer än flytthjälp

Jag skulle kunna sitta och skriva allt som du kan få hjälp med när det gäller din flytt. Men tänk så här istället – tänk efter hur mycket som ska packas ner, vad som som ska flyttas och städas. Då har du kommit en bit på väg. Man har ju ett vanligt liv också som man ska ta hand om också. Som att jobba. Och då har man inte lika mycket tid för packande och inslagning av oömma saker.

Vill du veta vad du kan få för hjälp och vad det kostar så finns ett enkelt formulär på sidan där du skriver i vilken adress du flyttar ifrån med adress, vad det är för hus och hur stort det är. Sen skriver du i till vilken adress du ska flytta till. Du väljer också vilja tillval du vill ha såsom packning, kartonger eller andra tillval som finns. Efter att du skrivit i din kontaktinformation så kommer du få en offert skickad kostnadsfritt till dig. Excellent Moving har dom försäkringar och trafiktillstånd som behövs för din flytt. Och tänk på att du kan göra ROT-avdrag på din flytt. Det gör kanske att du kan lägga till lite mer tillval än du tänkt. Så se över dina önskemål.