Okategoriserade

Self love

Älska dig själv

Har du lätt för att säga ditt egna namn? Nä, det är inte svårt, men hur är det med att säga alla namn på alla dom du älskar är inte svårt. Men nämner du dig själv då? Det är inte många som gör och ibland kan det misstolkas av många ifall man nämner sig själv. Men varför då egentligen? Man ska väl älska sig själv för att må bra?! Det tycker i alla fall jag.

Men man kan också säga att man älskar sig själv tyst för sig själv om man inte vill säga det högt. Och det tycker jag att du ska göra först och främst för när du gjort det ett antal gånger så kommer du automatiskt säga ditt egna namn till slut. Det är verkligen inte att vara egentrippad eller egenkär att göra det. Self love vårdar faktiskt ditt egna sinne och kropp. Om du tittar dig i spegeln varje morgon så vet du att du är bra som bara du är, du är stark och tar hand om dig själv. När du vet det så förstår du ditt värde för dig själv och för andra runt omkring. Och såsom du behandlar andra ska du också bli behandlad.