Okategoriserade

Om mig

Sabina Bergstedt är mitt namn. 36 år gammal. Mamma till två fantastiska pojkar som heter Lucas och Alexander. Gift med ytterligare en fantastisk pojke (vem fan säger ens pojke om nån som är 42? Men det såg ännu konstigare ut när man skrev man, karl, kille, snubbe osv) som heter Robert.

Jag träffade Robert som 19-åring och vi blev hejdlöst förälskade i varandra direkt. Vi försökte under många år att få barn (det där kan vi prata mer om en annan dag) och välsignades efter ÅTTA år med IVF försök med en Lucas. Tre år senare föddes även lillebror Alexander.

Vi lever tillsammans i en villa som vi har renoverat alldeles för mycket. Med oss bor dammråttor och två fina kissekatter som heter Smulan och Skorpan.

Vi har levt i 180 de senaste åren med renovering, heltidsjobb, två barn och allt annat som ett helt vanligt liv innebär. Nånstans måste det ta slut. För att inte tuffa på i samma hjulspår utan faktiskt göra någonting med våra liv som VI VILLE började vi se över hur vi ville leva. Jag vill vara hemma mer och kunna gå långsamt till skolan med barnen utan att behöva stressa iväg någonstans efteråt. Jag vill inte behöva planera mina semesterdagar för att kunna maxa med röda dagar osv. Jag vill ha alla dagar öppna framför mig.

Svaret fann jag. Jag vill dela vägen med dig. Du behöver inte vilja säga upp dig från ditt jobb precis som jag vill utan du kan också vilja ha en side hustle. Kanske vill du gå ner i tid? Eller jobba som du göra idag men ha lite extra inkomst? Jamen du, då är du min. Kom ska jag visa dig vägen, follow me down the yellow brick road.