Okategoriserade

Tips på sista minuten klappar

Detta inlägg innehåller sponsrade länkar, alla tips är dock 100% mina åsikter

julafton julklappar julen 2020
Social Squares

Vad önskar du dig i julklapp?

En ganska så vanlig fråga, eller hur?

Här kommer därför 5 tips på julklappar till vuxna.

  1. Ett snyggt mobilskal från Richmond and Finch. Till exempel detta i rosa marmor!
  2. Vad som helst från lyko.se! Jag älskar till exempel denna inpackning och rekommenderar den till alla med slitet hår.
  3. En prenumeration på en glossybox kan väl aldrig vara fel?
  4. En veckas mat planerad av någon på middagsfrid. Kanske inte det roligaste, men jäklar vad najs ändå.
  5. Ekologisk hår – och hudvård från Dharmazone.

Och du, om du gillar bloggen eller tipsen eller kanske “bara” mig så får du gärna använda länkarna även om du köper något annat. Varje gång någon handlar via min länk får jag större chans att få större samarbeten med företag och på så vis ordna schyssta erbjudanden till er. Det kostar inte dig något extra att använda mina länkar, det sprider bara lite kärlek till mig. Tack darling!