Okategoriserade

Vad är en healing journey?

En healing journey, många befinner sig på den. Men få kan förklara den.

Man kan förklara den som en del i ditt liv där du tar ett aktivt beslut att få må bättre psykiskt.

Dock handlar det inte om psykisk ohälsa och att då läka sig själv genom att “ta ett beslut”. Icke att förglömma.

Att befinna sig på en healing journey eller läkande resa kan ske naturligt i ditt liv men också vid större händelser som uppbrott, missfall, större gräl, dödsfall, förlossning eller föräldraskap.

När vi pratar healing journey inom föräldraskap handlar det ofta om att göra upp med den man trodde man skulle vara som förälder. För att därefter fasas in i den man faktiskt är och skapa den bästa versionen av sig själv. Man börjar se på sin barndom med andra ögon och kan se sina föräldrar för de “vanliga människor” de faktiskt är. Med fel och brister.

spirituell resa healing journey

När du går igenom en healing journey är det meningen att du ska återgå till ett naturligt “bättre jag”. Du kan göra det tillsammans med olika hjälpmedel som breathwork, yoga, kristaller och eteriska oljor. Du kommer möta triggers som får dig att vilja krypa tillbaks och inte längre befinna dig på din healing journey.

Men du behöver gå igenom alla tuffa saker för att kunna göra upp med dem och komma ut starkare på andra sidan.

 

 

Meningen med resan är att du ska,

 just precis ut på en resa. Du ska härifrån och dit. Du ska ta dig från att alltid bli förbannad om någon sätter sig för nära dig på bussen till att inse varför du blir triggad och sen inte längre bli triggad.

Det låter simpelt och är det. Enkelt däremot, är det då rakt inte.

Du kommer gå igenom flertalet olika healing journeys i ditt liv.