Okategoriserade

Jag växte upp i en villa utan pool

Under min barndom så har jag bott på flera stället men alltid i samma område. Jag föddes när mina föräldrar var väldigt unga och då bodde vi i en vanlig lägenhet som vi hyrde. När jag fick flera små syskon då flyttade mina föräldrar till en bostadsrätt och den lägenheten tog jag sedan över när jag flyttade hemifrån. För mig känns det naturligt att bo i en bostad där jag själv även växte upp tillsammans med mina övriga syskon.

Sedan köpte mina föräldrar min mormors villa och den må ni tro trivdes vi alla i. Vi hade en stor trädgård med både plommon och äpplen. Ibland hade vi fester här i trädgården och det var helt underbart för oss. Vi kunde då samla hela släkten både på pappas sida och mammas sida för att fira tex födelsedag, dop och även avslutningar. För oss har varje fest på trädgården varit mycket lyckat.

Det enda som har fattats är nog en swimmingpool som man kan ordna via poolgiganten och det hade varit perfekt. Tänk dig när det är vår eller sommar när man bjuder hem folk. Då skriver man i sin inbjudan att de ska ta med sig badkläder för att de ska bada och kanske simma några längder. Finns det någon vuxen eller barn som inte kan simma så kan man passa på att lära ut dem att simma. Sedan sitter man där på pool kanten och dricker lite vin eller bara saft till barnen. När man har sina fester utomhus behöver man verkligen inte städa efter något. Då får man det verkligen rent inomhus och sedan kan man göra vad man vill utomhus.

För bästa sättet att fira är också utomhus eftersom det då inte gör något om barn springer omkring och spiller lite på marken. Skulle ett barn springa omkring inomhus och spilla då skulle det verkligen inte bli lätt för någon. Man hör också mindre av barnskrik om man är utomhus eftersom ljud inte tas upp lika lätt då. Ibland önskar man verkligen att man bodde kvar i den villan för den var verkligen stor och vi hade en väldigt stor utomhus plats för både bord, pool och gäster. Nu bor vi också i en villa och även här kan man ha en pool och bygga ut det såsom man önskar det. Vi vet ännu inte några grannar som har pool i detta område. Vi kan bli de första och de övriga grannarna kan få inspiration via oss. Detta hade verkligen varit toppen för oss samt att vi även önskar en liten pool för barnen som fortfarande är väldigt små.