Olja till kroppen

Low-tox livsstil

Med omsorg för hälsa och planet

Du kan minska exponering när det gäller giftiga kemikalier och ha en hälsosammare naturlig livsstil. Det genom Seed to seal. Genom hela processen gäller renhet och kvalitet. En riktig Low-tox livsstil som jag tycker du ska utöva.

I över femtio år har jorden varit fri från giftiga kemikalier och det är där Seed to seal börjar. Det innebär att alla plantor som man odlar i jorden ska vara totalt fri och utan alla slags bekämpningsmedel och gödning som inte är naturligt. Så under hela vägen från frö till att plantan växer får man inte tillsätta några giftiga kemikalier. Det gör att du till slut får en renare och hälsosammare produkt i slutändan.

Low-tox livsstil

Low-tox

När din planta sedan blivit så stor att det är dags för skörd ska det ske genom etiska förhållande. Också för att säkerställa rätt näringsinnehåll och potens i växterna. Efter det sker en destillationsprocess där man använder mer av växten till eteriska oljor. Det gör att man får en olja som är mer kraftfull och att den får enastående egenskaper.

För en bättre low-tox livsstil

Seed to seal är inte bara bra för dig utan också för planeten. Seed to seal är ett miljövänligt och hållbart förhållningssätt som bevarar alla naturliga resurser som finns. Det bidrar till en mer hållbar framtid för oss alla och för våra barns framtid. Idag är det så mycket som påverkar både vår hälsa och miljö och varför inte tänka lite mer på det? Har vi en dålig livsstil och äter helt fel kan det innebära både sjukdomar och dåligt immunförsvar. Naturen förgiftas med farliga kemikalier och maten besprutas och då kan våra viktiga insekter försvinna.

Ändra din livsstil i små steg. Se till att plantera dina växter på ett hälsosamt sätt och se efter vad du stoppar i munnen. Vi kan alla bidra till något bra.