Omega 3

Omega 3 alg vegan från Pharbio

Omega 3 alg vegan från Pharbio vad det är och hur det kan påverka din hälsa

Omega 3 alg vegan från Pharibo
Omega 3 alg vegan från Pharibo

Omega 3 är en viktig fettsyra som kroppen behöver för att fungera optimalt. De flesta människor får i sig tillräckligt med omega 3 från sin kost, men för veganer och vegetarianer kan det vara svårt att få i sig tillräckligt. Pharbio har tagit fram Omega 3 Alg Vegan som är ett kosttillskott speciellt utvecklat för personer som äter en vegansk eller vegetarisk kost.

Pharbio Omega 3 Alg Vegan innehåller omega 3 fettsyror som utvinns från mikroalger. Detta gör produkten helt vegetabilisk och passar därför även personer som av olika anledningar undviker animaliska produkter. En annan fördel med Pharbio Omega 3 Alg Vegan är att den även innehåller vitamin D som också är viktig för kroppen.

Pharbio Omega 3 Alg Vegan är ett lättillgängligt kosttillskott som kan hjälpa veganer och vegetarianer att få i sig tillräckligt med omega 3 och vitamin D. Produkten är också lämplig för personer som av olika anledningar undviker animaliska produkter.

Vad är Omega 3 alg vegan från Pharbio

Omega 3 alg vegan från Pharbio är ett kosttillskott som är utvecklat för personer som äter en vegansk eller vegetarisk kost och som vill få i sig omega 3 fettsyror och vitamin D från en vegetabilisk källa. Produkten är särskilt lämplig för personer som undviker animaliska produkter i sin kost av olika skäl.

Omega 3 alg vegan från Pharbio innehåller omega 3 fettsyror och vitamin D som är extrakt från mikroalger. Detta gör produkten till ett vegetabiliskt alternativ till traditionella omega 3 tillskott som vanligtvis utvinns ur fiskolja.

En kapsel av Omega 3 alg vegan från Pharbio innehåller 200 mg DHA (docosahexaensyra) och 100 mg EPA (eikosapentaensyra), vilket är två viktiga omega 3 fettsyror som kroppen behöver för att fungera optimalt. Produkten är också rik på vitamin D som är viktigt för att kroppen ska kunna ta upp kalcium och bygga starka ben.

Omega 3 alg vegan från Pharbio är ett FSC-certifierat kosttillskott som kommer i en förpackning tillverkad av kartong. Produkten är också fri från konserveringsmedel och tillsatt socker.