Omega 3

Green oil veganskt omega tillskott Green Oil från New Nordic

Green Oil veganskt Omega tillskott för hälsosam livsstil från varumärket New Nordic

Green oil veganskt omega tillskott från Green Oil
Green oil veganskt omega tillskott Green Oil från varumärket New Nordic

Green Oil är ett veganskt kosttillskott som är rikt på omega-3, omega-6 och omega-9 fettsyror. Detta tillskott är särskilt utformat för vegetarianer och veganer som vill ha en hälsosam och balanserad kost. Green Oil innehåller en blandning av kallpressade oljor från vegetabiliska källor som linfrö, nattljus och rapsfrö.

Green Oil är ett populärt tillskott som har utvecklats av New Nordic ett företag som är känt för att tillverka högkvalitativa kosttillskott. Tillskottet har fått positiva recensioner från kunder som har märkt en förbättring av sin hälsa efter att ha tagit Green Oil regelbundet. Detta tillskott är en källa till essentiella fettsyror som kroppen behöver för att fungera optimalt.

Green Oil är en utmärkt källa till omega-3 fettsyror som är känt för att ha antiinflammatoriska egenskaper och som kan hjälpa till att minska risken för hjärt- och kärlsjukdomar. Omega-6 fettsyror är också viktiga för att bibehålla en hälsosam hud och hår medan omega-9 fettsyror kan hjälpa till att sänka kolesterolnivåerna och minska risken för hjärt- och kärlsjukdomar.

Vad är Green oil veganskt omega tillskott Green Oil

Green Oil är ett veganskt kosttillskott som innehåller kallpressade oljor från vegetabiliska källor som linfrö, nattljus och rapsfrö. Detta tillskott är en källa till essentiella fettsyror som omega-3 och -6 tillsammans med omega-9. Green Oil är extra lämpligt för vegetarianer och veganer eftersom det inte innehåller några animaliska produkter.

Green Oil är ett kosttillskott som är rikt på alfalinolensyra, en omega-3 fettsyra som kroppen behöver för att fungera optimalt. Alfalinolensyra är en essentiell fettsyra som kroppen inte kan producera själv, vilket innebär att det måste tillföras via kosten eller kosttillskott.

Green Oil är en lämplig källa till essentiella fettsyror för personer som inte får tillräckligt med omega-3 och -6 från sin kost. Det är också en bra källa till omega 9 fettsyror som har visat sig ha många hälsofördelar, inklusive minskad risk för hjärtsjukdomar.

Green Oil är ett kosttillskott som kan hjälpa till att stödja hjärthälsan, förbättra hjärnfunktionen, minska inflammation i kroppen och främja en sund hud. Det är också en lämplig källa till essentiella fettsyror för personer som följer en vegan eller vegetarisk kost.

Huvudingredienser och källor

Green Oil är ett veganskt kosttillskott som innehåller en balanserad sammansättning av de essentiella fettsyrorna omega-3, -6 och -9. Huvudingredienserna i Green Oil är linfröolja och andra nyttiga oljor prova den så får du se om du trivs med just denna.