Omega 3

Omega 3 från varumärket Puori

Puori Omega 3 högkvalitativt tillskott för hälsosamma fettsyror

Omega 3 från varumärket Puori
Omega 3 från varumärket Puori

Puori O3 är en högkvalitativ omega-3 fiskolja som är populär bland hälsomedvetna konsumenter. Varumärket fokuserar på att erbjuda högkvalitativa kosttillskott med naturliga ingredienser som är skonsamma för miljön. Puori O3 är inget undantag och är en hållbart vildfångad anjovisfiskolja som är ultraren och färsk.

Puori O3 Omega-3 innehåller en hög dos av omega-3 fettsyror, vilket är en viktig del av en hälsosam kost. Varje portion innehåller 2000mg omega-3 inklusive EPA och DHA, som är två av de viktigaste omega-3 fettsyrorna för kroppen. Puori O3 Omega-3 är också tredjepartstestat av IFOS för färskhet och renhet, vilket ger konsumenterna extra trygghet i produktens kvalitet.

Puori O3 Omega-3 är tillgängligt i flera olika förpackningsstorlekar inklusive 60 kapslar och 120 kapslar, vilket gör det lätt att hitta en produkt som passar dina behov. Produkten har också en naturlig citronsmak från äkta citroner, vilket gör det enklare att ta och ger en fräsch smak.

Om Omega 3

Vad är Omega 3?

Omega 3 är en grupp av fettsyror som är viktiga för kroppen. De är essentiella, vilket betyder att kroppen inte kan producera dem själv och därför måste de tillföras genom kosten eller tillskott. De tre viktigaste typerna av Omega 3-fettsyror är ALA, EPA och DHA. ALA finns i växtbaserade källor såsom linfrö och chiafrö medan EPA och DHA finns i fet fisk såsom lax och makrill.

Hälsofördelar med Omega 3

Omega 3-fettsyror har visat sig ha många hälsofördelar. De kan bidra till att minska inflammation i kroppen, vilket kan minska risken för hjärtsjukdomar. EPA och DHA kan också bidra till att sänka blodtrycket och minska risken för blodproppar. Omega 3 har också visat sig ha positiva effekter på hjärnans hälsa och kan bidra till att minska risken för depression och ångest.

Puori O3 är ett kosttillskott med högkvalitativ fiskolja som är rik på EPA och DHA. Varje portion innehåller 2000mg Omega 3 och varje parti är tredjepartstestat av IFOS för färskhet och renhet. Fettsyrorna är i naturlig triglyceridform för bästa möjliga upptag av kroppen. Kallfiltrerad för att bevara de höga nivåerna av EPA och DHA. Puori O3 Omega-3 är ett kosttillskott med fiskolja som ger dig en hög dos – 2081mg Omega-3 (EPA 1250mg & DHA 500mg) per dagsdos om 3 kapslar. Extraherad från hållbart vildfångad anjovis.