Omega 3

Equazen tuggisar omega 3 fettsyror från fisk och omega 6 fettsyror från nattljus

Equazen Tuggisar Omega 3 fettsyror från fisk och Omega 6 fettsyror från nattljus för hälsosam hjärnfunktion. Eteriska oljor är också bra.

Equazen tuggisar omega 3 fettsyror från fisk och omega 6 fettsyror från nattljus
Equazen tuggisar omega 3 fettsyror från fisk och omega 6 fettsyror från nattljus

Equazen tuggisar är en typ av kosttillskott som innehåller omega-3 fettsyror från fisk och omega-6 fettsyror från nattljus. Dessa essentiella fettsyror är viktiga för att bibehålla en god hälsa och fungerar som byggstenar för cellmembranen i kroppen.

Fiskoljan i Equazen tuggisar kommer från hållbara källor av fet fisk såsom sardiner. Omega-3 fettsyrorna EPA och DHA är särskilt viktiga för hjärnan och hjärtat medan omega-6 fettsyran GLA är viktig för hud och hormonbalans. Tuggisarna har en jordgubbssmak och är ett enkelt sätt att få i sig viktiga fettsyror.

Att få i sig tillräckligt med omega-3 och omega-6 fettsyror genom kosten kan vara svårt särskilt om man inte äter tillräckligt med fet fisk eller nattljusolja. Kosttillskott som Equazen tuggisar kan därför vara ett bra alternativ för att säkerställa att kroppen får tillräckligt med dessa essentiella fettsyror.

Om Equazen tuggisar

Vad är Equazen tuggisar?

Equazen Tuggisar är ett kosttillskott som är sammansatt av omega-3 fettsyror från fet fisk och omega-6 fettsyror från nattljusolja. Det är ett enkelt sätt att få i sig viktiga fettsyror. Fiskoljan kommer från hållbara källor av fet fisk och tuggkapslarna har en välsmakande jordgubbssmak. De är lätta att tugga och svälja vilket gör dem till en idealisk lösning för både barn och vuxna som har svårt att svälja kapslar.

Fördelar med Equazen tuggisar

Equazen Tuggisar är ett kosttillskott som kan ge en rad hälsofördelar. Omega-3 fettsyror är kända för att främja hjärthälsa, stärka immunsystemet och förbättra synen. Omega-6 fettsyror är också viktiga för kroppen och kan hjälpa till att minska inflammation och främja frisk hud och hår. Tillsammans kan dessa fettsyror hjälpa till att främja en hälsosam livsstil.

Equazen Tuggisar är också ett bra alternativ för personer som har svårt att svälja kapslar. Tuggkapslarna är lätta att tugga och svälja vilket gör det enklare att få i sig viktiga fettsyror. Dessutom har de en välsmakande jordgubbssmak som gör det enklare att ta dem regelbundet.

Sammanfattningsvis är Equazen Tuggisar ett kosttillskott som kan ge en rad hälsofördelar för personer i alla åldrar. De är lätta att tugga och svälja vilket gör dem till en idealisk lösning för personer som har svårt att svälja kapslar.