Omega 3

Omega 3 forte 70 % från varumärket Pharbio

Omega 3 Forte 70% från Pharbio en kraftfull källa till essentiella fettsyror

Omega 3 forte 70 % från varumärket Pharbio
Omega 3 forte 70 % från varumärket Pharbio

Omega 3-fettsyror är en viktig del av en hälsosam kost och kan bidra till att förbättra hjärthälsan, minska inflammation och förbättra hjärnfunktionen. Pharbio Omega-3 Forte är ett kosttillskott som innehåller högkoncentrerad omega-3 med fettsyrorna EPA och DHA. Dessa fettsyror är kända för att bidra till hjärtats normala funktion och bibehålla normal hjärnfunktion.

Pharbio Omega-3 Forte innehåller 70% högkoncentrerad omega-3, vilket gör det till ett kraftfullt tillskott för personer som vill öka sitt intag av dessa viktiga fettsyror. Kosttillskottet är också lämpligt för personer som inte äter tillräckligt med fisk eller andra livsmedel som är rika på omega-3-fettsyror. Pharbio Omega-3 Forte är tillverkat av högkvalitativa ingredienser och är ett pålitligt val för personer som söker ett högkvalitativt omega-3-tillskott.

Pharbio Omega-3 Forte är ett kosttillskott som kan hjälpa till att förbättra hälsan på flera sätt. Det höga koncentratet av omega-3-fettsyror kan bidra till att förbättra hjärthälsan, minska inflammation och förbättra hjärnfunktionen. Det är också ett lämpligt val för personer som inte äter tillräckligt med fisk eller andra livsmedel som är rika på omega-3-fettsyror.

Vad är Omega 3 forte 70 % från Pharbio

Omega 3 forte 70 % är ett kosttillskott från Pharbio som är högkoncentrerat med omega-3 från fisk. Varje kapsel innehåller 70% högkoncentrerad omega-3 med omega-3-fettsyrorna EPA och DHA. Fettsyrorna bidrar till hjärtats normala funktion vid intag av 250 mg/dag, 1 kapsel. Fettsyran DHA bidrar till att bibehålla normal hjärnfunktion vid intag av 250 mg/dag, 2 kapslar.

Pharbio Omega-3 Forte är ett kosttillskott som är särskilt utformat för att ge kroppen de viktiga omega-3-fettsyrorna. Dessa fettsyror är essentiella för kroppen och kan inte produceras av kroppen själv, vilket innebär att de måste tillföras via kosten eller kosttillskott. Pharbio Omega-3 Forte är en bekväm och enkel lösning för att säkerställa att kroppen får tillräckligt med omega-3.

Pharbio Omega-3 Forte är särskilt utvecklat för att ge högkoncentrerat omega-3 från fisk. Fiskolja är den främsta källan till omega-3 som även innehåller de hälsosamma fettsyrorna EPA och DHA i färdig form. Pharbio Omega-3 Forte innehåller 70 % koncentrerad omega-3 från fisk.

I tabellen nedan visas näringsinnehåll per kapsel av Pharbio Omega-3 Forte.

Näringsinnehåll Per kapsel
Energi 5,3 kcal
Fett 0,6 g
varav mättat fett 0,1 g
varav enkelomättat fett 0,1 g
varav fleromättat fett 0,4 g
Omega-3-fettsyror 500 mg
varav EPA 240 mg
varav DHA 160 mg

Pharbio Omega-3 Forte är ett kosttillskott som är lämpligt för personer som vill säkerställa att de får tillräckligt med omega-3 i sin kost. Pharbio Omega-3 Forte är särskilt lämpligt för personer som inte äter tillräckligt med mycket fisk eller lax.