Okategoriserade

Eteriska oljor från Young living

Nytt år darling. Nytt år. Det är egentligen ingen skillnad på mig 31/12 och 1/1 men ändå så har man en sån otrolig chans att börja om. Typ som varje måndag fast mycket större.

Jobba hemifrån med eteriska oljor

Jag började jobba igen i november, och jag ÄLSKAR mitt jobb. Men. Jag älskar barnen och att spendera tid med mina barn (och man) mer. Just nu vill jag inte vara borta från dem utan jag vill kunna arbeta så mycket som möjligt hemifrån.

För att hitta ett sätt att göra det på så har jag djupdykt i google i några månader. Jag har nu landat i det som känns bäst för mig. Det min vän, är eteriska oljor från young living. Det känns rätt i magen för mig att arbeta med. Jag gillar eteriska oljor och allt som har med det att göra, jag skulle aldrig sälja någonting som inte kändes rätt. Den lyxen har jag, att välja bort saker jag inte vill beblanda mig med, och då tänker jag göra det.

Så. Vad är eteriska oljor då?

Eteriska oljor är magi på flaska

Okej det är kanske att överdriva litegrann, men nästan så att det är magi. Eteriska oljor består av 100%